Blog

"Unapredite svoje poslovanje uz GPS praćenje"

Unapredite svoje poslovanje uz GPS praćenje

Ukoliko ste vlasnik ili menadzer firme čije poslovanje se oslanja na upotrebu bilo koje vrste vozila, onda je satelitsko praćenje nešto što će definitivno unaprediti i olakšati Vaše dnevne rutine. Eliminisaćete glavobolje i imaćete uvid kako i na koji način Vaši zaposleni koriste Vaša vozila.

GPS praćenje Vam daje detaljan uvid u kretanje vozila, istoriju kretanja, način korištenja vozila (nagla kočenja, nagla ubrzanja, nagla skretanja...) , a sa naprednim sistemima imate i uvid u detalje kao što su nivo goriva, kradje goriva, broj obrtaja motora. Naš sistem satelitskog praćenja Vam nudi veliki broj različitih izveštaja, sa korisnim informacijama kao što su: predjena kilometraža, mesta i vreme zaustavljanja, nagle promene nivoa goriva... Sistem može da vrši ocenjivanje vozača po stilu vožnje, agresivni vozači će biti lošije ocenjeni jer oni po mnogo parametara čine štetu Vašem poslovanju, suzbijanjem i sankcionisanjem agresivne vožnje postižete uštedu u potrošnji goriva, uštedu u održavanju vozila i smanjuje se mogučnost nezgoda u saobraćaju.

GPS-SYSTEM monitoring server je dizajniran da pored osnovnih funkcija praćenja ponudi našim klijentima i mnoštvo alata koje će Vam olakšati upravljanje Vašim voznim parkom. Pored uvida u to gde se koje vozilo nalazi i jednostavnijeg upravljanja njihovim rutama, sistem može voditi brigu o vozilima umesto Vas, vreme registracije vozila, približavanje intervala redovnog servisa, vreme raznih atesta za vozila posebnih namena i sve o čemu biste Vi trebali da mislite može biti automatizovano.

GPS trackeri su uredjaji koji čine vezu izmedju Vaših vozila i servera. U našoj paleti imamo veliki broj profesionalnih GPS uredjaja vodećih svetskih proizvodjača. Široka paleta naših uredjaja pokriva sve zahteve klijenata i njihovih vozila. To nas čini jedinstvenim na tržištu jer pored uobičajenih uredjaja za konvencionalna vozila, imamo uredjaje prilagodjene za motore, električna vozila, električne trotinete, brodove i ostala plovila, GPS uredjaje za prikolice i kontejnere, uredjaje za praćenje vrednih prtljaga, uredjaje za praćenje osoba.

Sve u svemu jedno moderno poslovanje je teško zamislivo bez dobre logistike, dobra logistika bez upotrebe napredne tehnologije zahteva puno vremena, truda i stručnosti, jednostavnije rečeno jedan dobar i profesionalan sistem će odraditi brdo posla umesto Vas i tako Vama ostaviti vremena za bilo šta drugo. GPS sistem implementiran u vašu firmu štedi i novac i vreme.

S SYSTEM PROTECTED DOODa li ste pronašli šta Vam je potrebno?

Ukoliko niste pronašli odgovor na to što Vas zanima, kontaktirajte nas.
Kontakt

Recent post


Arhiva