Blog

"imajte totalnu kontrolu"

GPS lociranje mobilnih telefona

Inovacije u industriji mobilnih telefona donele su mnoge pogodnosti. Mobilni telefon je odavno prevazišao ono za šta je prvobitno osmišljen. Na mobilnom telefonu sada možete surfovati internetom, fotografisati, snimati video klipove i koristiti pogodnosti GPS tehnoligije.

Moderni telefoni imaju integrisanu GPS antenu u sebi, što Vam omogućava da ih koriistite kao navigaciju, ali uz pomoć specijano dizajniranih softwera mobilni telefon se na našoj monitoring platformi pretvara u GPS tracker. Kontrolišite kretanje Vaših zaposlenih, dece, starijih dementnih osoba pomoću GPS tehnologije bez troška kupovine GPS uredjaja.

Pročitaj

GPS praćenje osoba

GPS praćenje osoba, sigurno jedna od najosporavanijih grana u oblasti GPS tehnologije. Da li je potrebno? Da li narušava privatnost? Da li je humano? Samo su neka od pitanja oko kojih se decenijama vodi debata, i obe strane imaju jake argumenta ZA i PROTIV...

Pročitaj

GPS-SYSTEM server

GPS-SYSTEM server izradjen na najmodernijoj platformi može sa sigurnošću da udovolji svakom Vašem zahtevu i želji. Bilo da Vam je GPS sistem potreban privatno ili za Vaš biznis. U kombinaciji sa širokom paletom profesionalnih GPS uredjaja iz naše ponude sigurno ćemo naći rešenje prilagodjeno baš Vama.

Uvid u kretanje vozila ili osoba u realnom vremenu, istorija kretanja 90 dana unazad, obaveštenja o dogadjajima (brza vožnja, kradja goriva, alarmno stanje, kradja vozila, SOS...), veliki broj korisnih izveštaja o predjenim kilometražama, mestima zaustavljanja, statistički podatci pojedinačnih vozila ili cele flote, upravljanje nikada nije bilo jednostavnije...

Pročitaj


Da li ste pronašli šta Vam je potrebno?

Ukoliko niste pronašli odgovor na to što Vas zanima, kontaktirajte nas.
Kontakt


Arhiva