Blog

"Rent a Car kompanije i satelitsko praćenje"

Rent a Car kompanije i satelitsko praćenje

Rent a Car kompanije jednostavno nemaju drugu alternativu, jedini sistem zaštite vozila rent a car kompanije je satelitsko praćenje, bilo da vozilo treba zaštititi od kradje ili od habanja i uništenja. Jer i da postavite najsavršenije zaštite u vidu alarma i mehaničkih brava, sve to ćete svojeručno predati klijentu kada mu predajete vozilo, i još će te mu objasnii kako to sve radi.

Imajte uvid u kretanje vozila, istoriju kretanja, predjenu kilometražu. Imajte uvid da li klijent uništava vaše vozilo (vožnja na visokim obrtajima i brzinama), ugasite daljinski vozilo klijentu ukoliko sumnjate da ima nameru da ga ukrade i otudji...

GPS-SYSTEM monitoring server Vam pruža mogućnost da ograničite zonu van koje ne treba da se ide, pa čak i da se motor na vozilu ugasi i tako onemogući odlazak Van ograničene zone. Na taj način, uz pomoć moderne tehnologije svoj biznis rentiranja vozila učinite daleko bezbrižnijim i sigurnijim.

Za rent a car kompanije imamo posebne uslove i pogodnosti, kao i posebne uredjaje koji pružaju viši nivo sigurnosti i viši stepen otpornosti na eventualno ometanje. Pozovite nas za dogovor.

S SYSTEM PROTECTED DOODa li ste pronašli šta Vam je potrebno?

Ukoliko niste pronašli odgovor na to što Vas zanima, kontaktirajte nas.
Kontakt

Recent post


Arhiva